Izvor: JUGpress.com, 06.Dec.2022, 21:21

„Srce juga i dalje kuca“ – akcija prikupljanja novogodišnjih paketića u Nišu i Leskovcu

NIŠ-LESKOVAC

 Da bi sačuvali sećanje na sačuvaju na Mariju Pešić Takić, ali i da bi mališanima ulepšali praznike koji dolaze, njeni najbliži organizuju akciju prikupljanja novogodišnjih paketića pod nazivom “Srce juga i dalje kuca”. Akcija prikupljanja paketića traje do 25. decembra u Nišu i Leskovcu.

                          Marijini najbliži odlučili su nastave ono što je započela – obraduju najmlađe za novogodišnje >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << praznike i time učine dobro delo u njeno ime.

                            „Želimo da usrećimo što više mališana koji ne mogu da osete čari novogodišnjih praznika u punom sjaju. Svi zaslužujemo svu sreću ovoga sveta i naš cilj je da to pružimo dečici herojima koja svoja nedaća nose na najhrabriji način“, navode organizatori.

                             Novogodišnje paketiće će dobiti mališani iz ugroženih delova juga Srbije, bez roditeljskog staranja i oni koja se leče na onkologiji u Nišu u saradnji sa NURDOROM. Organizatori kažu da im je cilj da najmlađe heroje učine srećnim i pozivaju sugrađane da im se pridruže.

                             Svi ljudi dobre volje paketiće mogu da dostave u ulici Ćirila i Metodija 17 u Nišu, u advokatskoj kancelariji Zorana Pešića i u ulici Milinska 19 u Leskovcu, u kancelariji advokata Stojana Takića.

                            Podsetimo, tridesettrogodišnja advokatica Marija Pešić Takić preminula je oktobra ove godine nakon duge borbe sa opaskom bolešću. Južnjaci je pamte po dobrotvornim akcijama koje je organizovala za praznike kako bi pomogla mališanima iz ugroženih porodica, ali i onima koji se leče na onkologiji.

8

I ovo Vam može biti interesantno
Pogledaj vesti o: Leskovac

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.