Izvor: JUGpress.com, 19.Jan.2020, 17:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srba Nešić novi predsednik Rukometnog kluba Dubočica

LESKOVAC

Novi predsednik Rukometnog kluba Dubočica 54 je Srba Nešić koji je ranije bio član Uprave ovog kluba.

Na sednici Skupštine ovog kluba, koja je održana u upravi grada Leskovca, Nešić je dobio podršku svih članova ovog tela.

Za članove Upravnog odbora Dubočice 54 izabrani su leskovački privatni preduzetnici Dejan Janković , vlasnik firme Bagdala gradnja, Igor Denić , vlasnik DCP Hemigal, Bratislav Jovanović iz Funog Juga i Bojan >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << Stojanović.

Novoizabrani predsednik Srba Nešić zahvalio je dosadašnjoj upravi n radu i rezultatima, ali i podvukao da novo rukovodstvo očekuje težak posao. Pre svega na obezbeđivanju adekvatnog budžeta jer sa zaostatkom od jedn ei po plate 13 miliona dinara kojliko će stići iz budžeta Grada biže dovoljno samo za plate igrače.

Nešić je ukazao da je potrebno obezbediti finasije za funkcionisanje kluba.

Trenutno, od novca koji se izdvaja iz budžeta grada za ovaj klub ostaje samo milion dinara za organbizacione ntroškove i utakmice a sve ostalo ide na plate igračima, saznaje JUGpress.

U RK Dubočica igra osam igrača sa strane.

PodeliteClick to share on Facebook (Opens in new window)Kliknite ovdje za dijeljenje na Twitteru (Opens in new window)Kliknite za slanje emaila prijatelju (Opens in new window)Click to share on Skype (Opens in new window)

I ovo Vam može biti interesantno
Pogledaj vesti o: Leskovac

Nastavak na JUGpress.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nešić: Jedan od prioriteta jačanje rukometne škole

Izvor: JUGpress.com, 20.Jan.2020, 10:22

LESKOVAC..Novoizabrani predsednik Rukometbnog kluba Dubočica 54 Srbislav Srba Nešić rekao je na jučerašnjoj sednici Skupštin tog kluba da je pred rukovodstvom težak posao i da je dan od prioriteta jačanej sopstvene škole rukometa...„Jedan od naših prioriteta biće jačanje škole rukometa....

Nastavak na JUGpress.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.