Sproveli im struju kroz kanalizacionu cev – fekalije ih plavile 20 godina! (FOTO)

Izvor: juGmedia, 05.Maj.2016, 13:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sproveli im struju kroz kanalizacionu cev – fekalije ih plavile 20 godina! (FOTO)

LESKOVAC –  Punih 20 godina su stanari trospratnice u Ulici Goce Delčeva su trošili živce i novaca na otpušavanje kanalizacione cevi koja im je podrume i dvorište zgrade plavila fekalijama.

Kada su odlučili da je promene videli su da je zapravo druga cev pobodena po sredini ove kanalizacione i ustanovili da je reč o uzemljenju za trafostanicu koja se nalazi pored glavne šahte.

Meštani kažu da neće tužiti „Elektrodistribuciju“ ali će zato tražiti >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << od ovog preduzeća da se nagode i da im ono plati sve troškove.

Samo ovog meseca smo za čišćenje cevi platili 15.000, a za iskop smo dobili predračun na 45.000 dinara. U ovoj zgradi ima 32 stana i u njima žive uglavnom penzioneri, mahom udovice, sa minimalnim penzijama. Naš džep to ne može da podnese„, kaže nam predsednik Skupštine stanara zgrade Dragan Mitić.

Novinari Jugmedie su imali priliku da vide i podrume ovih ljudi po kojima plivaju fekalije ali smo odlučili da čitaoce ipakl uskratimo za stavične prizore koji se vide na fotografijama, o mirisu da i ne govorimo.

Radnike leskovačke „Elektrodistribucije“ smo zatekli na terenu kako pokušavaju da izvuku cev za uzemljenje.

Direktor ovog preduzeća Dušan Anđelković nam je kazao da je upoznat sa čitavim slučajem ali da trenutno ne može da nam da precizne informacije jer je na veoma važnom sastanku.

(Kraj) dum

Nastavak na juGmedia...






Povezane vesti

Stanarima zgrade u Leskovcu kanalizacija je plavila podrume 20 godina, kad su otkrili zbog čega, NISU MOGLI DA VERUJU

Izvor: Blic, 05.Maj.2016

Stanari trospratne zgrade u Ulici Goce Delčeva u centru Leskovca danas su otkrili zašto im gradska kanalizacija plavi podrume fekalijama pune dve decenije...Posle dvadesetogodišnjeg nerviranja i nesnosnog smrada u stanovima, oni su danas odlučili da sami promene jednu kanalizacionu cev, pošto su...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.