Izvor: JUGpress.com, 14.Jun.2023, 22:02

Sportske igre mladih – Regionalno takmičenje u Lebanu

LEBANE

Regionalno takmičenje Sportskih igara mladih održano je danas u Lebanu. Finalisti iz svih sportskih disciplina utrkivali su se za najbolji plasman.

Puno dece i mladih okupilo se danas na terenu Sportsko-rekreativnog centra. Lebane je bilo domaćin gostima iz Kruševca, Sokobanje, Niša, Kuršumlije, Surdulice, Vlasotinca i Leskovca. Razvijajući sportski duh, oni su uživali u učestvovanju i navijanju za svoje prijatelje. Sportske discipline u kojima su se takmičili >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << su: atletika (trka na 60 metara), 3×3, Coca-cola kup i mali fudbal za dečake 2012. godište i mlađe, kao i Lino između dve vatre.

Meštanka Lebana kaže da dolazi sa decom da isprati svako takmičenje i da to njima predstavlja rekreaciju, a i zainteresovanost dece za sport.

Sportske igre mladih predstavljuju najveću manifestaciju amaterskog sporta u Evropi priznatu od Međunarodnog Olimpijskog komiteta za decu i omladinu na našim prostorima, čiji je cilj promocija zdravog načina života i prijateljstva, kao i međusobnog druženja i poštovanja.

Državno finale Sportskih igara mladih održaće se u Banji Ždrelo od 10. do 18. jula. (kraj) JS/LJS

I ovo Vam može biti interesantno
Pogledaj vesti o: Leskovac,   Kruševac

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.