Izvor: JUGpress.com, 04.Mar.2024, 18:42

Spirić: Dok se hvalite najvišim primanjima, zašto izostavljate da kažete da su plate Leskovčana najniže u regionu

LESKOVAC

Gospodine Vučiću,

dok se hvalite najvišim primanjima na Zapadnom Balkanu i spominjete najniža od 649 evra u Severnoj Makedoniji, izostavljate da spomenete da je prosečna plata u Leskovcu samo 588 evra.  Zašto prikazujete lažnu brigu za sve građane kada ne želite da obezbedite pristojan život ljudima na jugu Srbije?

Vaša retorika o navodnoj brizi za ljude deluje prazno jer je stvarnost >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << na jugu Srbije, koji namerno gledate da osiromašite, potpuno drugačija. Vaša politika mizernih primanja i ekonomske nesigurnosti direktno je odgovorna za masovno iseljavanje ljudi. Čak 20.000 njih je samo iz Leskovca bilo prisiljeno da napusti svoje domove u potrazi za boljim životom u inostranstvu. U vašim političkim planovima, interesi običnih građana, koji se bore da prežive, na poslednjem su mestu jer se sve svodi na prazne političke parole, poput ove poslednje o najvećim platama u regionu.

Gospodine Vučiću, nemojte se ponositi svojom politikom kojom ste, zbog nemaštine i želje za normalnim životom, ubili ljudima na jugu razlog da ostanu u svojoj zemlji, navodi se u saopštenju Jelene Spirić,  narodne poslanice i predsednice GrO SSP Leskovac, povodom izjave predsednika Srbije Aleksandra Vučića o najvišim platama u regionu. (kraj) saopštenje/LJS

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.