Izvor: JUGpress.com, 25.Avg.2023, 12:36

Spirić: Brigu o rejtingu zamenite brigom o ljudima

LESKOVAC

Brigu o rejtingu zamenite brigom o ljudima, poručila je danas predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću predsednica Gradsko odbora Stranke slobode i pravde u Leskovcu Jelena Spirić

“Gospodine Vučiću,

prilikom otvaranja velelepnog stadiona, obratili ste se Leskovčanima sa osmehom na licu, iako je očigledno da niste uzeli u obzir nijedan apel koji su uputili. Istina obećali ste da >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << ćete sledeći put poneti mamograf sa sobom i to je dobra vest. Brige i problemi mojih sugrađana Vas i gradonačelnika Cvetanovića se ne dotiču jer bi u suprotnom odavno imali magnetnu rezonancu koju nemamo, nova sanitetska vozila jer je nekoliko postojećih u katastrofalnom stanju i obezbedili druge zahtevane stvari bez kojih nam je lečenje otežano. Da je suprotno pomogli bi da konačno ozdravimo zdravstvo u Leskovcu. Odlična je Vaša najava o ulaganju u zdravstveni centar do 2025.godine, ali nemojte se ljutiti, mnogo toga ste u ovih 11 godina obećali građanima Srbije pa niste ispunili.

 Dok ste juče razgledali nove stolice na stadionu mogli ste posetiti i neku školu u kojoj su stolice iz prošlog veka. Za razliku od terena koji ima grejanje, u školama bi primetili kotlove koji ne rade dok se deca smrzavaju.

Dok razmišljate o broju ljudi koji će održavati preskup stadion, a samim tim raditi bez plata zbog očekivanih velikih gubitaka, mogli ste posetiti i radnike koji su ostali na ulici dok ste Vi obećali nova zaposlenja u Džinsiju.

Dok ste juče hvalili teren stadiona koji ima drenažu, mogli ste posetiti i poljoprivrednike koji čekaju odštetu od 134 miliona dinara zbog poplava i bujica.

 Kao što vidite, stvarne potrebe Leskovčana zaslužuju više od Vaše ravnodušnosti. Naš grad nije samo igralište za političku promociju i snove već stvarnost u kojoj se suočavamo sa najnižim platama u Srbiji. Brigu o sopstvenom rejtingu zamenite brigom o ljudima. Zaslužujemo da konačno budemo prioritet.U Leskovcu”, navela je u današnjem saopštenju Jelena Spirić. (kraj) SP/SM

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.