Socijalisti sutra daju krv

Izvor: juGmedia, 07.Dec.2016, 17:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Socijalisti sutra daju krv

LESKOVAC – Aktivisti Gradskog odbora Socijalističke partije Srbije najvaili su za sutra tradicionalnu dobrovoljnu akciju davanja krvi u prostorijama tog gradskog odbora.

Akciju, koja će trajati od 10,30 do 14 časova, organizuje Savet za zdravstvo i ekologiju GrO SPS Leskovac u saradnji sa Službom za transfuziju krvi Opšte bolnice Leskovac.

(Kraj)

FOTO Athiva Jugmedie

Nastavak na juGmedia...






Povezane vesti

Sutra bez struje 4 ulice

Izvor: juGmedia, 08.Dec.2016, 00:30

LESKOVAC – Stanovnici Ulice Žikice Jovanovića Španca, od Beogradske prema pružnom prelazu, biće sutra bez struje od 9 do 15 časova, a od 11 do 16 u ulicama Pana Đukića, Maksima Kovačevića i u delu Ulice Janka Veselinovića...Do prekida u napajanju električnom energijom doći će zbog radova...

Nastavak na juGmedia...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.