Izvor: JUGpress.com, 28.Okt.2021, 20:07

Smiljko Kostić oće da pravi fabriku duvana u Leskovcu?

LESKOVAC

Gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović je, u društvu saradnika, razgovarao sa Smiljkom Kostićem, nekadašnjim direktorom Duvanske industrije Niš i gradonačelnikom tog grada, objavljeno je na sajtu grada.

Tema razgovora je namera Smiljka Kostića da u Leskovcu izgradi fabriku za proizvodnju duvana.

On je izneo zahteve koje bi parcela za izgradnju fabrike trebala da ispuni, a zaposleni u Gradskoj upravi su pristupili traženji odgovarajuće lokacije, dodaje se u saopštenju.

I ovo Vam može biti interesantno
Pogledaj vesti o: Leskovac

Nastavak na JUGpress.com...






Povezane vesti

Bivši gradonačelnik Niša namerava da gradi fabriku duvana u Leskovcu

Izvor: B92, 29.Okt.2021, 09:31

Gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović razgovarao je sa Smiljkom Kostićem, nekadašnjim direktorom Duvanske industrije Niš i gradonačelnikom tog grada, povodom Kostićeve namere da u Leskovcu izgradi fabriku za proizvodnju duvana.

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.