Izvor: JUGpress.com, 22.Jan.2021, 18:21

Službenica Centra za socijalni rad još prošle nedelje bila kod Stane Stojanović i odobrila joj pomoć, tvrde u ovoj ustanovi

LESKOVAC

Direktor Centra za socijalni rad Predrag Momčilović uputio je dopis Regionalnopj informativnoj agenciji JUGpress naaslovljen kao “Odgovor na pisanju Jupress-a za Stanu Stojanović iz Gornjeg Guberevca” koji u celini prenosimo

Na osnovu prijave predsednika MZ Guberevac, socijalna radnica Ksenija Ratković iz Centra za socijalni rad Leskovac istog dana je izašla na teren (14.01.2021.godine) i tom prilikom uvidela stanje na terenu. Kako je korisnica >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << Stana Stojanović imala štetu u kući zbog poplave i iz tih razloga socijalna radnica je odobrila jednokratnu novčanu pomoć za nabavku ogrevnog drva, što je odmah sutradan isporučeno. Odobrena je i jednokratna novčana pomoć u iznosu od 5000 dinara za osnovne životne namirnice. Stana Stojanović je korisnik socijalne novčane pomoći, živi sama, ali ima tri ćerke koje su udate i žive u neposrednoj blizini. Stani je ponuđen smeštaj u ustanovi socijalne zaštite koji je odbila kao i ostale usluge Centra”, navodi se u dopisu.

Stana Stojanović je 19. januara ove godine uputila JUGpressu pismo naslovljeno kao “Molba za pomoć” u kome je navela da joj do tog datuma još niko nije pomogao a čije delove je JUGpress juče objavio.

Žena invalid 75 posto, sve joj poplavila Tulovska reka, pomoći niotkuda, do gradonačelnika ne može da dodje

I ovo Vam može biti interesantno
Pogledaj vesti o: Leskovac,   Poplave

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.