Izvor: JUGpress.com, 15.Feb.2019, 13:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Služba hitne pomoći proslavila slavu

LESKOVAC

Sečenjem slavskog kolača u prisustvu zaposlenih, predstavnika lokalne samouprave i prijatelja, Služba hitne medicinske pomoći leskovačkog Doma zdravlja obeležila je svoju krsnu slavu Sretenje Gospodnje.

„Danas je Sretenje Gospodnje i svi misle da je danas Gospodnji praznik“ rekao je protonamesnik Mića V. Đorđević i pojasnio da je, u stvari, bogorodični praznik.

„Danas >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << presveta Bogorodica u četrdeseti dan uvodi samoga Gospoda Boga i spasitelja ISusa Hrista u jerusalimski hram. Danas se ispunjava i Stari i Novi zavet, danas na rukama pravednoga Simeona uzima Isusa Hrista onaj čovek koji je dočekao duboku starost kao sveštenoslužitelj, a duh sveti mu je obećao da će da se upokoji kada obećanog mesiju unese u hram. Neka današnji praznik svima podari mir, zdravlje i spasenje.“

Ovogodišnji domaćini Sonja Nikolić i Zoran Zlatanović su preneli slavu sledećim domaćinima, Snežani Bosić i Radmili Mihajlović.

PodeliteClick to share on Facebook (Opens in new window)Kliknite ovdje za dijeljenje na Twitteru (Opens in new window)Kliknite za slanje emaila prijatelju (Opens in new window)Click to share on Skype (Opens in new window)

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Povezane vesti

JS obeležio slavu i 15 godina postojanja

Izvor: RTS, 15.Feb.2019

Jedinstevena Srbija (JS) je ceremonijom sečenja slavskog kolača u svojim prostorijama u Jagodini obeležila krsnu slavu Sretenje i 15 godina postojanja. . Brojne goste, prestavnike stranke i drugih političkih partija iz...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.