Izvor: JUGpress.com, 17.Maj.2021, 17:15

Sloga ,,šesticom” overila titulu

LESKOVAC

Fudbaleri leskovačke Sloge bez posebnih problema na svom terenu pobedom od 6:1 savladali su nedoraslu ekipu Grackog i tako na najbolji način tri kola pre kraja prvenstva ,,šesticom” overili šampionsku titulu. Od naredne sezone ekipa Sloge biće u društvu najboljih ekipa Srpske lige ,,Istok”.

Zonaš iz Grdelice posustaje sve kako se prvenstvo bliži kraju i sve više kompikuje svoju situaciju sa opstankom u ligi. Katastrofalnih 7:0 u Žitorađi >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << od domaće istoimene ekipe pokazuje svu nemoć ekipe i teško je verovati da se može desiti neko čudo i da dođe do poboljšanja u igri koja bi mogla da donesu neku pobedu do kraja sezone. Novi poraz na svom terenu doživeli su fudbaleri Budućnosti iz Orašja od 2:3 od veoma dobre ekipe Nebeskih anđela i tako sebe doveli u situaciju da moraju da strepe za svoj opstanak u ligi. U komšiskom nadmetanju u Bojniku domaća Pusta reka sa 3:2 savladala je ekipu Čekmina, dok je Jablanica došla do jednog boda igrajući nerešeno 1:1 sa domaćim Alakincem. Osim časnog porazaod 4:2 fudbaleri Jedinstva iz Gornjeg Stopanja nisu mogli ništa više da učine u Vranjskoj banji od istoimene domaće ekipe.

Sloga – Gracko 6:1

Žitorađa – Jedinstvo (G) 7:0

Budućnost – Nebeski anđeli 2:3

Pusta reka – Čekmin 3:2

Alakince – Jablanica 1:1

Kosanica – Dobrič 3:0

Vranjska banja – Jedinstvo (GS) 4:2

Slobodna je ekipa Svetlosti.

Sledeće subote i nedelju na programu su utakmice 28.kola, a sastaju se:

Gracko – Vranjska banja

Jedinstvo (GS) – Kosanica

Svetlost – Alakince

Jablanica – Pusta reka

Čekmin – Budućnost

Nebeski anđeli – Žitorađa

Jedinstvo (G) – Sloga

Sve utakmice počinju od 17 časova.

Slobodna je ekipa Dobriča.

I ovo Vam može biti interesantno
Pogledaj vesti o: Leskovac

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.