Izvor: JUGpress.com, 16.Apr.2023, 18:10

Sloga odolela Radanu

LESKOVAC-LEBANE

Utakmice prvih komšija Radana iz Lebana i leskovačke Sloge od uvek su bili interesantne i krajnje neizvesni. Zonaš iz Lebane ove sezone ne liči na sebe, ekipa igra podosta slabo i onda ne čudi što je plasirana u sredini tabele. Za razliku od svojih komšija, fudbaleri Sloge igraju veoma dobro i trenutno su prvi pratioci ekipe Žitorađe iz istoimenog mesta.

Posle igre koja odgovara stepenu >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << takmičenja susret je okončan nerešenim ishodom 1:1.

Dve ekipe sa teritorije FSJO osladile su se pobedama na strani. Tako je bojnička Pusta reka sa 1:4 u Gornjem Stopanju savladala domaće Jedinstvo, a fudbaleri Jablanice iz Medveđe sa 1:3 slavili su pobedu u Kuršumliji u meču sa ekipom OFK Kosanice. Pobedi su se radovali igrači Plantaže koji su u Gornjem Stopanju sa 1:0 pobedili ekipu Nebeskih anđela.(kraj) VS/SM

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.