Izvor: JUGpress.com, 11.Maj.2021, 17:54

Sloga blizu šampionske titule

LESKOVAC

Fudbaleri leskovačke Sloge, četiri kola pre kraja prvenstva, na najboljem su putu da osvoje šampionsku titulu, jer imaju deset bodova viška u odnosu na drugoplasirano Alakince. U poslednjih nekoliko kola zonaš iz Leskovac je ispoljio najstandarniju formu i dobrim igrama kako u svojoj avliji tako i na gostovanjima je pokazao svoj nesumljivi kvalitet i zasigurno će od jeseni biti novi srpskoligaš ,,Istoka”. >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << Fudbaleri Sloge u prošlom kolu istinski su isprašili ekipu Žitorađe pobedivši je sa 7:1 na svom terenu i tako na najbolji način nagovestili slavlje svih u klubu, kao od strane igrača, stručnog rukovodstva, agilne uprave i navijače, koji nažalost ne mogu biti prisutni kao gledaoci na utakmicama svoje Sloge.

Jedinstvo na svom terenu u Grdelici položilo je oružje u meču sa prvim komšijama, preko brda, ekipom Budućnosti iz Orašja, čiji su fudbaleri bili bolji i sasvim zasluženo slavili pobedu od 1:2 i tako ekipu Jedinstva ostavili da tuguje sa minimalnim šansama da može da sačuva i naredne godine zonaški status. Jedinstvo iz Gornjeg Stopanja sa 1:3 kao gost slavilo je protiv ekipe Grackog, dok je Čekmin na svom terenu sa 2:1 slavio pobedu nad ekipom Alakinca. Pusta reka kao gost poražena je sa 1:0 od ekipe Nebeskih anđela.

Rezultati 26.odigranog kola:

Gracko – Jedinstvo (GS) 1:3

Dobrič – Vranjska banja 1:2

Svetlost – Kosanica 1:2

Čekmin – Alakince 2:1

Nebeski anđeli – Pusta reka 1:0

Jedinstvo (G) – Budućnost 1:2

Sloga – Žitorađa 7:1

Narednog vikenda od 17 časova na programu su utakmice 27.kola , a rivali su:

Sloga – Gracko

Žitorađa – Jedinstvo (G)

Budućnost – Nebeski anđeli

Pusta reka – Čekmin

Alakince – Jablanica

Kpsanica – Dobrič

Vranjska banja – Jedinstvo (GS)

Slobodna je ekipa Svetlosti.

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.