Slab dan za srpskoligaše

Izvor: juGmedia, 01.Apr.2018, 22:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Slab dan za srpskoligaše

Ovaj vikend nije prijao srpskoligašima sa područja Jablaničkog okruga

Na tri utakmice samo jedan bod i to bod koji je osvojila ekipa Radana na domaćem terenu protiv četrnaestoplasiranog Tabana 1970 iz Jagodine (1:1). Bošnjačani su, u derbiju kola gostovali prvoplasiranom Trajalu u Kruševcu gde su ubedljivo poraženi rezultatom 6:1 (3:0).

Počasni pogodak za ekipu Jedinstva Lebane delo je Markovića u 88.minutu utakmice. Ni ekipa Moravac Oriona >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << Leskovac se ovog vikenda nije proslavila. Na gostovanju u Nišu, poražena je rezultatom 1:0 od domaćeg Car Konstantina.

Ukupno gledano, na početku prolećnog dela sezone jedino bi ekipa Radana mogla da bude zadovoljna rezultatima obzirom na to da je u tri utakmice zabeležila jednu pobedu i dve nerešene, osvojivši tako pet bodova dok je ekipa Jedinstva iz Bošnjaca osvojila samo bod i to na domaćem terenu u utakmici protiv Cara Konstantina u prošlom kolu (1:1).

Najgori start zabeležila je ekipa Moravac Oriona sa sva tri poraza ali se i dalje nalazi u sredini tabele.

Idućeg vikenda novi izazovi. Radan gostuje ekipi Timoka u Zaječaru gde će pokušati da obezbedi nove bodove u borbi za opstanak u srpskoligaškom društvu, Jedinstvo iz Bošnjaca će u komšijskom derbiju ugostiti ekipu Pukovca dok najteži zadatak imaju Mrštančani kojima na noge dolazi prvoplasirani Trajal. Ipak, imajući u vidu motivaciju, mogao bi Moravac i do prvih bodova ovog proleća.
Pogledaj vesti o: Kruševac,   Jagodina

Nastavak na juGmedia...






Povezane vesti

''Petarda'' i u Kragujevcu, a kako se ulazilo na stadion? (video)

Izvor: Sportske.net, 01.Apr.2018

Na terenu bez neizvesnosti, a na ulazu na tribine zanimljive scene...Kragujevački Radnički ostvario je ovog vikenda prvu pobedu u drugom delu sezone, i to veoma ubedljivu protiv već otpisane Jagodine...Radnički je slavio rezultatom 5:0, uz het-trik Varjačića i po jedan pogodak Ilića i Vićentijevića...Posle...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.