”Sitnice” koče otvaranje stadiona u Leskovcu

Izvor: JužneVesti.com, 25.Jul.2023, 15:10

”Sitnice” koče otvaranje stadiona u Leskovcu

Iako je do sada više puta gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović najavljivao otvaranje stadiona u Leskovcu, sada su, kako kaže, problem manji nedostaci na čijim otklanjanima se trenutno radi. Da će fudbaleri Dubočice utakmice od starta Prve lige igrati na novom stadionu istakao je i gradski većnik zadužen za sport Aleksandar Pejčić, koji je i potvrdio da postoji velika šansa da ekipa Čukaričkog evropske >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << utakmice igra upravo u Leskovcu.

Sredina aprila, pa druga polovina maja bile su prognoze prvog čoveka Leskovca za otvaranje stadiona, međutim, polako se bliži i avgust i početak nove fudbalske sezone, Cvetanović sada ne želi da licitira sa datumom, a glavni razlog toga jesu sitni nedostaci koji moraju biti otklonjeni kako bi bili zadovoljeni svi standardu UEFA.

Ja sada tačan datum ne mogu da kažem. Oni su svake nedelje u Leskovcu, vrše kontrole, a evo sada nam fali defribilator u medicinskoj sobi. Taj aparat je bitan i za igrače, ali i za sve posetioce i gledaoce jer se srčani napadi dešavaju - rekao je Cvetanović.

Pre zvaničnog otvaranja stadiona, po rečima gradskog većnika zaduženog za sport i budućeg direktora stadiona Aleksandra Pejčića, moraće da se odigra i jedna prijateljska utakmica, kako bi bila izvršena provera VAR sistema.

Pejčić se nada i da će fudbaleri Dubočice u 3. kolu Prve lige, kada u Leskovcu bude gostovao Novi Sad utakmicu igrati na novom stadionu. Nadležni obećavaju da će sve biti spremno za 3. kolo Prve lige, kada Dubočica u Leskovcu dočekuje Novi Sad; foto: M. M.

Dubočica prve dve utakmice igra na strani, domaćini su u 3. kolu koje se igra 19. i 20. avgusta i mi smo sigurni da će oni tu prvu utakmicu odigrati na ovom stadionu. Gradonačelnik je već rekao kakve probleme imamo, nadamo se ćemo sve zahteve UEFE ispuniti. Nadam se će Leskovčani tada doći u velikom broju i da će pružiti veliku podršku fudbalerima Dubočice - rekao je Pejčić.

On je potvrdio i da se očekuje da u Leskovcu evropske utakmicu u Leskovcu igra i ekipa Čukaričkog, kao i da će njihovi predstavnici sutra opet boraviti u Leskovcu i uveriti se da će sve biti završeneo do kvalifikacionih utakmica koje Brđani treba da odigraju na novom stadionu.

Nastavak na JužneVesti.com...






Povezane vesti

Opet najavljuju večano otvaranje stadiona, kažu da je sigurno da će “Dubočica” prvoligaški susret 19. avgusta igrati na njemu

Izvor: JUGpress.com, 25.Jul.2023

LESKOVAC..Gradonačelnik Goran Cvetanović rekao je da, što se tiče zvaničnog otvaranja Gradskog stadiona, da je u toku, tzv. mrtva sezona kada se ne igraju utakmice...„Prelazni je period, radi se komunikacija sa igračima… Ne mogu da kažem trenutno, čekamo neke stvari da se obave. Sigurno će...

Nastavak na JUGpress.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.