Izvor: JUGpress.com, 10.Jun.2023, 08:21

Šiškin: Ja sve svoje račune na vreme plaćam, napadači na mene su pre nekoliko dana maltretirali momka u radnji

LESKOVAC

Ja sve svoje račune na vreme plaćam, tako da ovaj napad apsolutno ne povezujem sa nečim što je nerešeno i nenaplaćeno, napisao je u komebtaru na tekst Regionalne informativne agencije JUGpress Vladimir Šiškin.

“Ako je i bilo nečega, a ponavljam da nije, zar bi iko normalan nekog kao što sam ja napao u po bela dana, u sred punog kafića, još njih petorica-šestorica?

Ja u ovakve slučajnosti ne verujem.

Policija će svakako rešiti >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << ovaj problem.

Kako sam danas saznao, to su lica dobro poznata policiji, lica koja su samo pre nekoliko dana u jednoj radnji u centru Leskovca maltretirali nekog momka koji se zaključavao u wc-u u tom lokalu.

Ološima i bagri se mora stati na put.

Takvi terorišu grad, reketiraju slabije, kamatiraju ljude, maltretiraju i prebijaju… i ko zna šta još.

Policija mora odmah da reaguje i da se takvi smeste u popravnim ustanovama, jer za slobodu nisu”, napisao je Šiškin.

Četiri muškarca napala su juče oko 13 sati člana Gradskog odbora pokreta SRCE Vladimira Šiškina u Marfi pabu. Još dve osobe su bile ispred ovog kafića dok je napad trajao, rekao nam je Šiškin.

Leskovačka policija se o ovom lsučaju još uvek nije oglašavala. (kraj) LjS/MN

I ovo Vam može biti interesantno
Pogledaj vesti o: Leskovac

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.