Sindikat penzionera u novim prostorijama

Izvor: JUGpress.com, 30.Nov.2017, 19:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sindikat penzionera u novim prostorijama

LESKOVAC

Na konferenciji za medije predsednik Sindikata penzionera Leskovac Miodrag Stanković rekao je da će se ovo udruženje ubuduće nalaziti u zgradi Privredne komore na pretposlednjem spratu gde će svakog dana od 09.00-14.00 bti omogućen prijem i učlanjenje u sindikat penzionera.

„Jedini koji su pokazali razumevanje za potrebe sindikata >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << penzionera Jablaničkog regiona u vidu neophodnih prostorija i uslova za rad su SPS GrO Leskovac i predsednik SPS-a gospodin Aleksandar Đurović. Oni su nam dali na korišćenje prostoriju gde će se od danas nalaziti sedište sindikata i na tome smo im izuzetno zahvalni. Sindikat penzionera će kao i do sada nastaviti sa sklapanjem ugovora sa firmama i prodavnicama koje omogućavaju penzionerima kupovinu na rate bez kamate, kao i druge povoljnosti u vidu registracije vozila, kupovinu ogreva, lečenje, zubarske usluge, letovanje i još dosta toga. To pravo moći će da koriste članovi porodica. Konkretno, npr. cene advokatskih usluga za članove sindikata se kreću od 30-50% od standardnih cena istih i to isto važi i za članove porodica članova sindikata. To znači na primer da umesto dosadašnjih 8.000-12.000 dinara za ugovor o poklonu ili doživotnom izdržavanju članovi sindikata ili članovi njihovih porodica će plaćati samo 30% od toga.“

Sindikat penzionera se trenutno zalaže preko predstavnika grada da se i u našem regionu uvedu Senior kartice za penzionere kao što je slučaj u Beogradu naglašava Stanković.

„Time bi penzionerima bio omogućen popust za kupovinu u svim prodavnicama za još dodatnih 5-10% popusta na cenu. Trudimo se svojim ciljevima, ponašanjem i zalaganjem da se i najstariji članovi našeg društva uvaže maksimalno i zaštite, jer su upravo oni izneli najveći teret reformi. I dan danas veliki broj penzionera pomaže svoje potomke od svojih penzija koje su, nažalost, uglavnom niske.Penzioneri moraju imati mnogo više benefita i olakšica nego što sada imaju jer su svoj radni vek proveli časno i pošteno. Sindikat će se svojim aktivnim učešćem u društvu truditi da im ta prava obezbedi i omogući.“

PodeliteFacebookTwitterGoogleEmailSkype

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.