Sin pokušao da ubije oca nožem

Izvor: juGmedia, 04.Mar.2013, 12:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sin pokušao da ubije oca nožem

LESKOVAC – Policija je uhapsila M.J. (28) iz Leskovca zbog sumnje da je nožem pokušao da ubije svog oca I.J. (52), koji je operisan i van je životne opasnosti.

U saopštenju sa potpisom zamenice višeg javnog tužica Biljane Savić navodi se da se incident dogodio sinoć oko 22,30 sati u porodičnoj kući, posle kraće svađe i rasprave sa ocem.

M.J. je svog oca više puta nožem ubo u grudni koš >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << i stomak, a na Odeljenju hirurgije Opšte bolnice u Leskovcu rečeno je Jugmedii da je uboda bilo i po rukama I.J.

„Najteže i najkritičnije povrede su bile one u predelu stomaka  i u grudnom košu, gde je došlo do oštećenja jetre i pankreasa. Pacijent je sada u stabilnom stanju“, kazao je načelnik tog odljenja Jovica Vučković.

U saopštenju nisu navedeni motivi sukoba u porodici Jović.

(Kraj)
Pogledaj vesti o: Leskovac

Nastavak na juGmedia...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Pokušao da ubije oca nožem

Izvor: Mondo, 04.Mar.2013

Policija je uhapsila M.J.(28) iz Leskovca zbog sumnje da je nožem pokušao da ubije oca I.J. (52), koji je van životne opasnosti posle operacije, saopštilo je tužilaštvo...U saopštenju zamenice Višeg javnog tužioca Biljane Savić, navodi se da se incident dogodio sinoć oko 22.30...M.J. je oca...

Nastavak na Mondo...

Nožem ranio oca!

Izvor: Press, 04.Mar.2013

Zamenik Višeg javnog tužioca Biljana Savić je saopštila da je M.J. osumnjičen da je ranio svog oca I.J (52) iz Leskovca, sa više uboda nožem u predelu grudnog koša i stomaka...Do ranjavanja je došlo sinoć oko 22.30 sati u porodičnoj kući, nakon kraće svađe između sina i oca. ..Povređeni...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.