Silnici zverski pretukli dva mladića, jedan prebačen u Niš

Izvor: juGmedia, 30.Sep.2016, 16:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Silnici zverski pretukli dva mladića, jedan prebačen u Niš

LESKOVAC – Dvojica mladića, stara 19 i 24 godine, zverski su noćas pretučena posle čega su završila u bolnici sa teškim povredama, ozbiljnim po život.

Kako je Jugmedii potvrđeno u leskovačkoj bolnici,  J.J. iz Leskovca dovežen je u Urgentni centar sa prelomom leve potkolenice. Primljen je na Ortopediju. Deset minuta nakon ponoći lekari su primili i >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << T.A. iz Svrljiga sa kontuzijom glave i krvarenjem u mozgu. On je hitno prebačen na dalje lečenje u Klinički centar u Nišu.

Mladići su premlaćeni nešto pre ponoći ispred zgrade Doma sindikata, u blizini diskoteke „Safir“. U policiji nam je rečeno da se intenzivno radi na slučaju, a Jugmedia je nezvanično saznala da su kao vinovnici  prijavljeni članovi jedne leskovačke agencije za obezbeđenje.

Noćas se u Leskovcu desila još jedna tuča. U 3:50 lekari urgetnog centra primili su još dve mlađe osobe iz Leskovca, A.B. i S.T. sa kontuzijama glave. Posle ukazane pomoći oni su otpušteni iz te službe.

(Kraj)

Nastavak na juGmedia...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

KONTUZIJA GLAVE I KRVARENJE U MOZGU: Obezbeđenje brutalno tuklo mladiće ispred diskoteke u Leskovcu

Izvor: Kurir, 30.Sep.2016

...Kako je potvrđeno u Opštoj bolnici u Leskovcu, teške telesne povrede zadobili su JJ iz Leskovca, koji je smešten na Odeljenju ortopedije te bolnice, dok je TA iz Svrljiga sa kontuzijom glave i krvarenjem u mozgu hitno prebačen u Niš..U leskovačkoj policiji je potvrđen slučaj koji se “intenzivno”...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.