Sigurnom igrom Dubočica do osme pobede - poražen i Spartak u Leskovcu

Izvor: JužneVesti.com, 22.Nov.2019, 23:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sigurnom igrom Dubočica do osme pobede - poražen i Spartak u Leskovcu

Poraz službenim rezultatom od Novog Pazara zbog neplaćene licence trenera i novčano kažnjavanje Dubočice , nisu poremetili leskovačke rukometaše koji su u 11. kolu ARKUS lige slavili su na svom terenu, a bolji su bili od subotičkog Spartaka (30:27). Novim bodovima Leskovčani su se popeli na tabeli i trenutno zauzimaju 3. mesto.
Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na JužneVesti.com...






Povezane vesti

“Dubočica” pobedila “Spartak”

Izvor: JUGpress.com, 23.Nov.2019, 10:41

LESKOVAC..Rukometaši „Dubočice 54“ sigurnom igrom pobedili su u 11. kolu Superlige ekipu Spartaka iz Subotice rezultatom 30:27 (14:11). Ovom utakmicom okončan je prvi deo sezone i Leskovčani, mimo svih očekivanja, imaju bilans kome se nisu nadali na početku sezone, sedam pobeda i četiri poraza...Gosti...

Nastavak na JUGpress.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.