Izvor: JUGpress.com, 29.Jul.2023, 23:14

Šesti protest „Leskovac protiv nasilja“ : Građani obilazili gradonačelnikova (ne)dela

LESKOVAC

Na šestom po redu protestnom okupljanju i šetnji pod nazivom „Leskovac protiv nasilja“ nezadovoljni građani su obilazili, kako je rekao narodni poslanik Nebojša Cakić, gradonačelnikova nedela.

On je tokom šetnje, u stilu turističkog vodiča, ukazivao na, kako je rekao, gradonačelnikove zgrade koje se grade, ili ukazao na ulicu koja je napravljena da bi izašla na gradonačelnikov lokal, parkiralište koje će da gradi njegov pobratim… >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com <<

Šetnjom je obuhvaćen i Dom JNA, za koji je Cakić rekao da se godinama najavljuje rekonstrukcija kako bio ta zgrada posla koncertna sala.

Zahteve protesta na samom početku okupljanja ponovila je učenica Maša Vanušić. (kraj) IS/LJS

I ovo Vam može biti interesantno
Pogledaj vesti o: Leskovac

Nastavak na JUGpress.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.