Šest ulica sutra bez vode

Izvor: juGmedia, 09.Jul.2018, 14:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šest ulica sutra bez vode

Zbog radova na povezivanju novoizgrađene vodovodne mreže u ulici Alekse Nenadovića u Leskovcu, u utorak 10. jula u vremenu od 8 do 17 sati, bez vode će biti stanovnici u ulicama Alekse Nenadović, deo ulice Prvomajske, Gligorija Diklića, Ive Andrić, Bore Piksle i Svetislav Stojiljković.

JKP“Vodovod“ obaveštava potrošače da će u tom periodu biti postavljena cisterna za vodu, kako bi potrošači zahvatili vodu za piće i osnovne potrebe u toku dana. 

U slučaju, loših vremenskih prilika, radovi će biti odloženi.
Pogledaj vesti o: Leskovac,   Prvi maj

Nastavak na juGmedia...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Šest leskovačkih ulica sutra bez vode

Izvor: JužneVesti.com, 09.Jul.2018

Stanovnici ulica Alekse Nenadovića, Gligorija Diklića, Ive Andrića, Bore Piksle, Svetislava Stojiljkovića i deo Prvomajske u utorak, 10. juna, neće imati vodu od 8 do 17 sati...Vode u tom periodu, navode u saopštenju iz Vodovoda, neće biti zbog povezivanja korisnika na novoizgrađenu vodovodnu...

Nastavak na JužneVesti.com...

Ulica Kornelija Stankovića bez vode do 16 sati

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 10.Jul.2018, 08:20

Zbog radova na sanaciji havarije bez vode će do 16 sati biti deo Ulice Kornelija Stankovića (od Rumenačke do Ulice Veselina Masleše)...Postoji mogućnost da će u toku radova, ukoliko za tim bude potrebe, blokada vodovodne mreže biti produžena i proširena, saopštili su iz Javno komunalnog preduzeća...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.