Izvor: JUGpress.com, 09.Apr.2024, 21:04

Sastanak privrednih komora i privrednika Bijeljine i Leskovca

LESKOVAC
Predstavnici grada Bijeljine i Područne privredne komore Bijeljine tokom boravka u Leskovcu, svom gradu pobratimu, u Regionalnoj privrednoj komori imali su sastanak i sa privrednicima i poslenicima loklane samouprave gde su razgovarali o produbljivanju saradnje u raznim oblast8ima. Goran Jović, direktor Regionalne privredne komore Jablaničkog i Pčinjskog okruga primećuje da su ove dve regije identične, s obzirom da se dosta bave poljoprivredom.
„Svakako da naše iskustvo želimo da podelimo sa bratskim narodom. Pokušaćemo da na ovaj način približimo naše poljoprivredne proizvođače sa proizvođačima pre svega u prehrambenoj industriji...

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.