Izvor: Blic, 03.Apr.2020, 23:13

Saša je pre 21 godinu otišao da sreću traži na Kanarskim ostrvima: Put od trnja do zevzda nije bio lak, a sada u za sve u Srbiji ima JEDNU PORUKU

Život voli borce, ljude koji se hvataju sa njim u koštac onda kada je najteže, koji ne odustaju, čak i onda kada se čini da su stigli do zida. Saša Zdravković bio je jedan od mladića koji se 1999. godine odazvao pozivu države da brani svoju domovinu, tamo gde je to bilo najteže i najpotrebnije, na granici sa Albanijom. Imao je nepune 23 godine i devojku koja ga je čekala da se venčaju. Na njihovu sreću, danas slave 21. godišnjicu braka, a priča koja vodi iz rodnog Leskovca do Kanarskih ostrva u Španiji, dostojna je filma. (Da biste nastavili sa čitanjem, potrebno je da se pretplatite na neki od "Blic premum" paketa)
Pogledaj vesti o: Leskovac

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.