Saopštenje iz kabineta: Rupska reka priznala da gradonačelnik nije kriv za izgradnju hidrocentrale

Izvor: juGmedia, 25.Nov.2014, 13:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Saopštenje iz kabineta: Rupska reka priznala da gradonačelnik nije kriv za izgradnju hidrocentrale

LESKOVAC – Ko će odgovarati što je gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović i sadašnje gradsko rukovodstvo prozivano kao krivac za izgradnju mini hidrocentrale?

Ovo pitanje postavlja se danas u nepotpisanom saopštenju iz kabineta gradonačelnika, koje prenosimo u celosti:

“U cilju rešavanja problema redovnog snabdevanja meštana Grdelice vodom za piće, danas su u sklopu postojećeg postrojenja za prečišćavanje vode u Gradištu, otpočeli radovi na >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << saniranju taložnika.

Radove izvodi AD CrnaTrava, vrednost projekta je oko 2 miliona dinara, a rok za završetak radova 30 dana. Time će se u velikoj meri rešiti problem vodosnabdevanja meštana Grdelice vodom.

Grad na ovaj način ispunjava obećanje dato meštanima Grdelice da će problem koji je eskalirao prošle godine usled obilnih padavina s jedne i izgradnje mini hidrocentrale s druge strane, rešiti.

Ostaje pitanje ko će odgovarati što je više puta neosnovano prozivao gradonačelnika Leskovca dr Gorana Cvetanovića i sadašnje gradsko rukovodstvo da su krivi za izgradnju mini hidrocentrale, a to su i sami članovi udruženja Rupska reka istakli na juče održanoj konferenciji, da je jedan od glavnih krivaca za problem vezan za mini hidrocentralu načelnik gradske Uprave za ekologiju iz vremena prethodne vlasti i njihov meštanin Zoran Stamenković Zozon”.

(Kraj)
Pogledaj vesti o: Leskovac

Nastavak na juGmedia...






Povezane vesti

Počela sanacija vodosistema u Grdelici

Izvor: JužneVesti.com, 26.Nov.2014, 12:40

U cilju rešavanja problema redovnog snabdevanja meštana Grdelice vodom za piće, u utorak su, u sklopu postojećeg postrojenja za prečišćavanje vode u Gradištu, otpočeli radovi na saniranju taložnika, saopšteno je iz kabineta gradonačelnika Leskovca Gorana Cvetanovića...Radove izvodi AD “CrnaTrava”,...

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.