Saobraćajna nezgoda i pijani vozač

Izvor: juGmedia, 05.Maj.2016, 11:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Saobraćajna nezgoda i pijani vozač

LESKOVAC – Leskovačka policija u poslednja 24 časa nije imala mnogo posla jer se za to vreme  desila jedna saobraćajna nezgoda u Leskovcu u kojoj, na sreću, niko nije povređen, a šteta se procenjuje na oko 30.000 dinara.

U isto vreme saobraćajni policajci otkrili su da je samo jedan vozač vozio svoj automobil “trešten” pijan, pa su ga priveli da se otrezni u policjskim prostorijama.

(Kraj)

Nastavak na juGmedia...






Povezane vesti

Otrovano štene pred vratima Gradske kuće

Izvor: juGmedia, 05.Maj.2016

LESKOVAC – Još žalosnije je što ovaj mališan, star svega nekoliko meseci, leži već nekoliko sati na samo dva metra od ulaza u Lokalni parlament, a da niko ne želi da ga pomeri...Jasno je da je neko otrovao štene jer se pored njega nalazi parče hleba, a na njemu nema vidljivih znakova da je,...

Nastavak na juGmedia...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.