Sanja Jefić najavila amandman na Predlog zakona o budžetu

Izvor: NTV.rs, 03.Dec.2013, 13:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sanja Jefić najavila amandman na Predlog zakona o budžetu

Nezavisna poslanica Sanja Jefić iz Niša najavila je amandman na Predlog zakona o budžetu. U svom saopštenju, Jefić je navela da je saglasno članu 32 predloga ovog zakona za 2014. godinu, koji se odnosi na raspodelu nenamenskog transfera po jedinicama lokalne samouprave, Grad Niš predstavljen sa iznosom od 633.997.549 dinara, dok je Grad Leskovac u istoj tabeli predstavljen ispred Niša i to iznosom od blizu 900.000.000 dinara, dok je Novi Sad planiran sa oko 918.000.000.
Sanja >> Pročitaj celu vest na sajtu NTV.rs << Jefić navodi i to da je specifikacija troškova po stavkama izostala.
,,Ne ulazim u to da li je došlo do greške prilikom ovakve raspodele, a očito da jeste“, kaže Jefić i poziva ostale kolege iz Niša da podrže njen amandman.
 
Pogledaj vesti o: Leskovac

Nastavak na NTV.rs...






Povezane vesti

Poslanica traži više para za Niš

Izvor: juGmedia, 03.Dec.2013

LESKOVAC /NIŠ- Nezavisna narodna poslanica Sanja Jefić Branković podnela je amandman na predlog Zakona o budžetu kojim traži veća sredstva za Niš na osnovu nenamenskog transfera...„Ovim amandmanom predlažem da se izvrši zamena predviđenih sredstava između Leskovca i Niša, odgovorno se...

Nastavak na juGmedia...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NTV.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NTV.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.