SUKOB ESKALIRAO DO POKUŠAJA SAMOUBISTVA: Jeziva svađa uznemirila prolaznike u Leskovcu

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Maj.2023, 16:14

SUKOB ESKALIRAO DO POKUŠAJA SAMOUBISTVA: Jeziva svađa uznemirila prolaznike u Leskovcu

Svađa je eskalirala ženinim pokušajem samoubistva.

Potresna scena odigrala se oko 14 sati na mostu u Ulici Miloša Obilića u Leskovcu kada je, kako tvrde očevici, došlo do žestoke rasprave između žene i jednog mlađeg muškarca.

- Ona je pretila da će da skoči sa mosta, a mladić je sve vreme čvrsto držao i pokušao da je odgovori od toga. - rekao je jedan od očevidaca.

- >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Ona je čak prešla ogradu, , ali je mladić uspeo da je uhvatio i prebaci na drugu bezbednu stranu mosta. Odmah smo pozvale policiju”, dodala je devojka očevidac.

Svega tri minuta nakon drame na lice mesta su stigli pripadnici policije i lekari Hitne pomoći, koji su je ubrzo nakon pokušaja samoubistva odvezli u bolnicu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.