STIGLI REZULTATI LEKARA IZ LESKOVCA: Test na korona virus negativan, ostali još uvek u neizvesnosti

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Mar.2020, 10:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

STIGLI REZULTATI LEKARA IZ LESKOVCA: Test na korona virus negativan, ostali još uvek u neizvesnosti

Sumnja da je zaražen javila se nakon što se vratio sa Malte.

Lekar sa Internog odeljenja u leskovačkoj Opštoj bolnici nije zaražen korona virusom, potvrđeno je jutros.

- Kada smo saznali da postoji mogućnost da je naš lekar zaražen korona virusom, iselili smo celo odeljenje, preselili pacijente na četvrti sprat bolnice. Odeljenje je, naravno, celo dezinfikovano. Sreća, noćas smo dobili potvrdu da je lekar negativan na korona virus, tako da bolnica >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << nastavlja da radi kao do sada - rekao je direktor Opšte bolnice u Leskovcu, Nebojša Dimitrijević.

On je dodao da se čekaju rezultati za još četiri pacijenti i da se oni nalaze pod nadzorom službe za infektivne bolesti.

Zbog kontakta sa lekarom koji se vratio sa Malte u samoizolaciju je poslato 61 lice, od čega 23 lekara, 33 sestre, tri spremačice i dve servirke.
Pogledaj vesti o: Coronavirus

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.