Izvor: JUGpress.com, 27.Sep.2019, 14:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SSP traži hitnu ostavku gradonačelnika zbog presude za nasilničko ponašanje

LESKOVAC

Stranka slobode i pravde (SSP) u Leskovcu osuđuje svaki vid nasilja a nakon pisanja pojedinih medija i objavljivanja krivične presude, zahteva hitnu ostavku Gradonačelnika Leskovca.

“Prvi čovek grada, prvi medju nama je pravosnažno osuđivan i to ni manje ni više nego za nasilje nad ženom. Objavljeni članak po svemu sudeći nije trač već sadrži detaljne opise iz osuđujuće presude, detaljne i zastrašujuće.

Naš grad vodi čovek >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << koji, koji prema sopstvenom svedočenju, kada je uplašen poteže oružje i puca a kada je iznerviran udara i bije. Čovek sa ovakvom naravi ne sme i ne može biti gradonačelnik, čovek sa ovakvom prošlošću ne sme i ne može odlučivati o nečijoj budućnosti. Ostavka je logičan čin jer se ni osobe koje su pod istragom ne mogu kandidovati za bilo kakavu javnu funkciju dok peti grad u Srbiji vodi osoba koja je svirepo pretukla ženu a za isti čin čak i preblago osuđena samo zato što je obavljala ministarsku funkciju.

Brojna govorkanja i glasine o naravi i ponašanju Cvetanovića koja odavno kruže gradom i gradskim službama bi u ovom svetlu bilo neozbiljno smatrati samo glasinama. Izražavamo ozbiljnu sumnju i ogromnu brigu da svedočenja o nepristojnim ponudama, degradaciji i šikaniranju, ucenjivanju i uslovljavanju, pepeljarama i šutiranju…nisu preuveličana ili izmišljena da bi se iz lične prizme okrnjio Cvetanovićev ugled, već da je svaka od njih jedan glas u tami. Izražavamo ozbiljnu brigu da Cvetanović sa nasilničkim ponašanjem nikada nije prestao već samo potražio utočište u SNS-u kao i brojni drugi prestupnici širom Srbije i nažalost našao ga u krovnoj organizaciji i sigurnoj kući sa nasilnike, Srpskoj naprednoj stranci.

Bojati se čoveka sa ovakvim rezimeom je više nego razumno!  Ali strahovlada ne moze trajati zauvek.

Stranka slobode i pravde poziva sve eventualne žrtve Gorana Cvetanovića da se obrate nevladinim organizacijama koje se bave ženskim pravima, i da se poput Marije Lukić usprave i suprotstave lokalnom moćniku.

Car je go. Car je go i prizor je užasan” navodi u saopštenju Stranka slobode i pravede.

PodeliteClick to share on Facebook (Opens in new window)Kliknite ovdje za dijeljenje na Twitteru (Opens in new window)Kliknite za slanje emaila prijatelju (Opens in new window)Click to share on Skype (Opens in new window)

I ovo Vam može biti interesantno
Pogledaj vesti o: Leskovac

Nastavak na JUGpress.com...






Povezane vesti

SSP: Gradonačelnik Leskovca hitno da podnese ostavku

Izvor: JužneVesti.com, 27.Sep.2019

Zbog toga što je prvi čovek Leskovca Goran Cvetanović osuđivan zbog nasilja nad ženom, leskovačka Stranka slobode i pravde traži njegovu hitnu ostavku jer, kako kažu, čovek takve naravi ne može da vodi jedan grad.

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.