Izvor: JUGpress.com, 15.Feb.2024, 18:46

SSP: Zašto gradonačelnik Leskovca ne želi da osnuje fond za lečenje dece obolele od raka?

LESKOVAC

Danas se obeležava Svetski dan dece obolele od raka. Iako svakog dana jedno dete u Srbiji oboli od karcinoma, dok skoro svake nedelje jedno dete premine, gradonačelnik Leskovca četvrtu godinu za redom ne želi da osnuje Fond za lečenje dece obolele od karcinoma u inostranstvu, na predlog SSP Leskovac. Iako odlazak nekog bolesnog mališana u inostranstvo znači spašen život a Cvetanovićevo šetkanje samo >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << bahato trošenje novca Leskovčana, Cvetanović ne želi da smanji troškove putovanja kako smo zahtevali, iako je celu jednu godinu svoje vladavine proveo na službenim putovanjima.

Prema podacima NURDOR-a, na jugu Srbije od karcinoma oboli pedesetoro dece uglavnom od mekotkivnog tumora, raka kostiju i neizlečivih tumora centralnog nervnog sistema. Gradonačelnik Cvetanović, koji je po obrazovanju lekar, nema misiju da svako navedeno dete obolelo od raka mora imati najbolje moguće lečenje ali ima da sebi napravi što bolju žurku, poput poslednje u najekskluzivnijoj diskoteci na ovom delu Balkana i to sa 3000 zvanica.

E, to je stvarna slika ove vlasti. To je slika koristoljubljivih funkcionera SNS kojima ljudi predstavljaju samo broj u biračkom spisku koji mogu da zloupotrebe. Zato smo se borili za istragu o krađi izbora i zato nećemo odustati od borbe za fer i poštene izbore koji će građanima omogućiti da bez pritisaka i ucena konačno smene ovako bahate lokalne šerife, navodi se u saopštenju Gradskog odbora Stranke slobode i pravde (SSP) u Leskovcu. (kraj) saopštenje/LJS

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"CEO MOJ ŽIVOT SE PROMENIO" Ispovest devojke koja je pobedila leukemiju: Aleksandra Ljajić govorila je za Blic TV o najvećoj životnoj borbi (VIDEO)

Izvor: Blic, 16.Feb.2024, 00:13

U mesecu kada obeležavamo Međunarodni dan dece obolele od raka, poražavajuća statistika podseća nas koliko je važno da govorimo o najmlađima jer u Srbiji svakog dana jedno dete oboli od raka, a skoro svake nedelje jedno dete nažalost premine. Na sreću, brojni su i svetli primeri, a jedan od...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.