Izvor: JUGpress.com, 24.Okt.2023, 22:40

SSP: Vučiću, ko je odlučio da je stadion bitniji od zdravlja ljudi

LESKOVAC

Gospodine Vučiću,

dobro je što ste čuli kada sam od vas tražila mamograf i što ste ga nakon višemesečnih vapaja i doneli, navodi se u saopštenju leskovačkog odbora Stranke slobode i pravde (SSP).

” Loše je što ste čekali 11 godina pa zbog toga među nama nisu žene za koje je mamograf značio život. Ako su vas pre obmanjivali pa niste znali, da vas podsetim da u Leskovcu i dalje >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << nema magnetne rezonance, ispravnog skenera, sanitetskih vozila pa čak i posteljina za bolničke krevete. Leskovčani zaslužuju da žive i da se leče kao sav normalan svet ali zaslužuju i odgovore na barem dva pitanja:

Ko je odlučio da su grejači trave na stadionu važniji od života žena iako se zna da je Srbija među vodećim zemljama po broju umrlih od raka dojke u Evropi?

Ko je odlučio da je stadion bitniji od bolesnih ljudi sa odeljenja onkologije, neurologije i internog odeljenja koji se šalju u Vlasotince jer bolnica nema kapacitete za ljude u terminalnim stanjima?

Red je da znamo da li ste Vi tako hteli ili su to odluke predsednice Vlade, vaših ministara, predsednika opština…red je da nam to napokon saopštite.  Dok smišljate kako da kažete istinu, zastanite bar na trenutak i razmislite koliko je nepristojno kada se hvalite da ste donirali mamograf koji plaćamo svi i setite se bar na tren žena koje bi imale šansu da danas budu sa svojim porodicama da je život u proteklih 11 godina za vašu vlast bio važniji od raznoraznih besmislenih projekata, softvera koji ne rade, provizija firmama bliskim vašim saradnicima…

Pristojnost, pijetet i odgovornost je sve sto tražimo. Znam da to zaslužujemo. A vi?” navodi se u saopštenju koje potpisuje Jelena Spirić, predsednica Gradskog odbora Stranka slobode i pravde Leskovac . (kraj) SP/MN

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.