Izvor: JUGpress.com, 06.Avg.2022, 00:08

SSP: Osuda pretnji organizaciji “Žene za mir”

LESKOVAC

Stranka slobode i pravde Leskovac najoštrije osuđuje pretnje i zastrašivanje upućene organizaciji “Žene za mir”. Žene iz navedene organizacije se danima suočavaju sa pritiscima zbog zahteva da se preispita skandalozna odluka Grada Leskovca u kojoj se specijalizovane usluge SOS telefona za žrtve nasilja poveravaju udruženju osuđenog nasilnika.

 Tolerisanje nasilja nad ženama u Leskovcu ne čudi, imajući u vidu da isti vodi i reprezentuje >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << Goran Cvetanović, gradonačelnik osuđen za prebijanje žene. Zastrašivanje je nastavak progona onih ljudi koji u ovom nakaradnom sistemu savesno obavljaju svoj posao.

 Zahtevamo hitnu reakciju tužilaštva jer će njihovo ćutanje dodatno ohrabriti i podstaknuti nove napade na žene i organizacije koje pokušavaju da ih zaštite. Pozivamo i nadležne institucije da preuzmu neophodne mere u cilju zaštite članica navedene organizacije jer se zatvaranje očiju pred nasiljem ne sme dozvoliti.

I ovo Vam može biti interesantno
Pogledaj vesti o: Leskovac

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.