Izvor: JUGpress.com, 05.Nov.2023, 16:53

SSP Leskovac: Gospodine Vučiću, Leskovac je već stao

LESKOVAC

Gospodine Vučiću,

prošlo je 13 dana od kada ste doneli mamograf u Leskovac ali on i dalje nije u funkciji, što je još jedan dokaz da Vi, i kada hoćete nešto dobro da uradite, to ne možete da sprovedete, saopštio je leskovački odbro Stranke slobode i pravde (SSP).

” Ne dozvolite da i za druge žene, kojima život znači, mamograf proradi prekasno, zovite i tražite od onih kojima >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << je to posao da ga pod hitno stave u funkciju. Zbog ovakvog odnosa prema životu i zdravlju ljudi, nakon deset godina vlasti Vaše stranke i Vaših kadrova, nas je u Leskovcu 20.000 manje, a broj onih koji su mogli da se izleče i žive znaju samo njihove porodice.

Kada već dolazite u Leskovac, tražite od Vaših kadrova da puste grejanje u Medicinsku školu koga nema od početka sezone i objasnite nam ko je odlučio da našim parama pravi sistem grejanja trave na stadionu, a da pre toga nije obezbedio grejanje đaka, pa se dešava da imaju samo jedan čas dnevno.  Čija je to odluka gospodine Vučiću, Vaša ili nekog od onih koje ste postavili da odlučuju i zbog čijih odluka je, ako Vam to već nisu rekli, Leskovac već stao.

Ovaj odgovor kao i sve prethodne odgovore vezane za mamograf, ambulantna kola, preplaćeni stadion, rekonstrukciju bolnice, nestručne, bahate i korumpirane partijske kadrove ne dugujete meni, odgovore dugujete Leskovčanima koji imaju najmanju prosečnu platu u Srbiji. Ne zaslužuju da ih ignorišete i vređate”, navodi se u saopštenju koje potpisuje predsednica Gradskog odbora Stranke slobode i pravde Jelena Spirić. (kraj) SSP/LJS

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.