Izvor: JUGpress.com, 19.Nov.2023, 18:11

SSP: Gospodine Vučiću, kako objasniti deci da je vašoj stranci važniji predizborni marketing od njihovog smeha

LESKOVAC

Gospodine Vučiću,

ako vam tokom utakmice bude prohladno, zamislite kako je osnovcima u školi Aca Sinadinović u Predejanu koji su se do pre nekoliko dana smrzavali u hladnim učionicama jer grejanja nema, pa su na kraju prešli na on-line nastavu. Rekonstrukcija njihove škole je u planu Kancelarije za javna ulaganja koja je finansirala izgradnju stadiona, već tri godine. Dok se stadion gradio i sagradio radovi na rekonstrukciji škole u Predejanu nisu ni >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << započeti.

Možete, gospodine Vučiću da zamislite i kako je srednjoškolcima u Medicinskoj školi koji zbog nedostatka grejanja imaju samo jedan čas dnevno. Pre 13 dana tražila sam od vaših kadrova da obezbede grejanje u školama. Oni se prave gluvi. Zato od vas tražim da obezbedite grejanje za đake ali i odgovorite na pitanje ko je odlučio da našim parama pravi sistem za grejanje trave dok deca nemaju grejanje u učionicama. Taj odgovor treba da pokaže kome od vas koji odlučujete je grejanje trave na stadionu važnije od znanja i zdravlja leskovačke dece.

A kakav je odnos vaše vlasti prema deci u Leskovcu najbolje se vidi po tome što su im vaši stranački kadrovi uzeli 1.800 karata i podelili ih stranačkim aktivistima nakon odluke UEFE da sa igra pred gledaocima. Umesto da deca gledaju svoje idole, čemu su se radovala danima, ona danas plaču dok nemoćni roditelji gledaju u pod jer ni sami ne znaju kako da objasne da je vašoj stranci i vama važniji predizborni marketing od dečijeg smeha. Pitam se samo gospodine Vučiću da li će vam dok budete sedeli u udobnoj loži biti barem malo neprijatno zbog nebrige i razočarenja koje ste priredili deci, navodi se u otvorenom pismu koje potpisuje Jelena Spirić, kandidatkinja za poslanicu u NSRS liste “Srbija protiv nasilja” . (kraj) saopšenje/LJS

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.