SRS: Da 2015. bude godina konačne promene vlasti

Izvor: juGmedia, 31.Dec.2014, 14:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SRS: Da 2015. bude godina konačne promene vlasti

LESKOVAC – Odlazeća 2014. godina ostaće upamćena i po pobedi predsednika Srpske radikalne stranke doktora Vojislava Šešelja nad Haškim tribunalom i po njegovom povratku u Srbiju, ocenuje se u saopštenju SRS za Jablanički okrug.

Jablanički okružni odbor Srpske radikalne stranke je svim građanima čestitao predstojeće božićne i novogodišnje praznike i poželo da 2015. godina bude godina “konačne promene vlasti u Srbiji, rušenja prozapadnog režima i uspostavljanja >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << novog, patriotskog, radikalskog, koji će jedini biti u stanju da sačuva srpske nacionalne interese, da oporavi srpsku privredu i uspostavi socijalno blagostanje”.

“Pred nama je teška borba da to postignemo, ali samo oni koji su odlučni, koji su hrabri, koji su sposobni, koji su spremni da preuzmu na sebe odgovornost i rizik koji ta borba donosi mogu da računaju na pobedu”, zaklučuje se.

(Kraj)
Pogledaj vesti o: Leskovac,   Nova godina

Nastavak na juGmedia...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.