Izvor: JUGpress.com, 05.Feb.2024, 22:36

SRCE šokirano jer, kažu, nisu očekivali da Cvetanović ponovo bude gradonačelnik

LESKOVAC

Na danas održanoj konstitutivnoj sednici gradske skupštine izabran je “novi” gradonačelnik Leskovca. Malo je reći da su članovi Gradskog odbora Srbija centar šokirani. U politici očekujete sve, ali da je neko ko je pre više od 4 meseca podneo ostavku, ponovo bude izabran na tako visoku i ozbiljnu funkciju, to zaista ne očekujete. Da krenemo od ostavke. Ostavku je podneo krajem septembra prošle godine, bez medijske pompe, koja je obeležila punih 11 godina >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << njegove vladavine, čak i bez valjanog objašnjenja. Bila je to samo jedna u nizu, od strane Vučića naređenih ostavki gradonačelnika širom Srbije. Čak je jedan od komentara vladajuće strukture bio da se ostavka podnosi na zahtev “kombi opozicije”. Ovo inače nije prva ostavka koju gradonačelnik podnosi na ovo mesto. Dakle, u čemu je stvar? Ako zamislimo da ostavka nije sporna, da je stvarna, i da nam se bivši-sadašnji gradonačelnik umorio, zašto je ponovo izabran na istu funkciju? Zašto je Iznogud poželeo da postane kalif umesto samog sebe? Da li je moguće da pored svih skandala i afera koje su pratile njegove mandate, SNS nema nikog boljeg da ponudi ovom gradu? Ako malo zagrebemo ispod površine naprednjačke igre prestola i iznuđenih ostavki, shvatićemo da je na delu bio čist izborni inženjering sa jasnim planom krađe izbora, viđen u svim gradovima u Srbiji. Čovek je podneo ostavku. U normalnom životu to znači da čovek više ne želi da vrši funkciju na koju je podneo ostavku. Zašto niste gospodo ispoštovali želju tada bivšeg gradonačelnika i na to mesto postavili nekog drugog? Svi znamo da vama bar kadrovska rešenja ne manjakju.

 Ali, jednom šerif, zauvek šerif. Bar je u Meskovcu tako, navodi se u saopštenju koje je uputio GrO SRCE Leskovac medijima.(kraj)saopštenje/LJS

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.