Izvor: JUGpress.com, 10.Jun.2023, 21:39

SRCE: Napad u kafiću dokaz da su Leskovac i Srbija nebezbedna mesta

LESKOVAC

U trenutku kada je cela Srbija ustala glasno protiv nasilja, u subotu, pred sam polazak za Beograd, u protestnu šetnju ,,Srbija protiv nasilja”, član GrO Srbija centar Leskovac, Vladimir Šiškin, predsednik izvršnog odbora, fizički je napadnut od strane 5 osoba za kojima policija intezivno traga, saopšteno je iz leskovačkog odbora Pokreta SRCE. Napad se desio u po bela dana, u centru Leskovca, u bašti gradskog kafića. Mladići su fizički napali Šiškina >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << sa jasnom namerom da mu nanesu telesne povrede.

Ovom prilikom povređeni su i Saša Pešić nekadašnji šef kabineta DS, kao i bivši narodni poslanik DS Živojin Stanković.

Ovo je samo još jedan od dokaza da su Srbija i Leskovac nebezbedna mesto za život, i da je promovisanje nasilja i njegova normalizacija od strane vlasti urodila plodom.

Šiškin je inače karate trener, pa je uz malo sreće i veštine uspeo da se odbrani. Međutim, postavljamo pitanje šta čeka u Leskovcu ljude koji nisu u stanju da se odupru fizičkom nasilji, da li je Leskovac bezbedno mesto, kolko ljudi je juče moglo da bude povređeno u kafiću, koliko dece? Ko je sledeća meta, i da li će uspeti da preživi? Koliko košta Srbija bez nasilja? navodi se u saopštenju Gradskog odbora pokreta Srbija centar u Leskovcu. (kraj) SA/MN

I ovo Vam može biti interesantno
Pogledaj vesti o: Leskovac

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.