Izvor: JUGpress.com, 20.Jan.2020, 18:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SRC “Dubočica” od 2015. godine ima dvadeset miliona dug za struju

LESKOVAC

Usluge SRC „Dubočica“ koristi tridesetak klubova bez naknade, naglašava direktor Miodrag Rajković.

„To znači da ćemo na mesečnom nivou imati oko 90 utakmica i 1800 raznih treninga, ali i više hiljada raznih rekreativaca kao korisnika dvorane i bazena. uz pomoć grada smo krenuli u neke aktivnosti još 2019. godine, a završićemo ih u 2020. Pre svega, to je sređivanje eksterijera ulaza u dvoranu, >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << kao i sređivanje hodnika i aneksa dvorane. Planiramo osposobljavanje ventilacije i grejanja u dvorani, iznos za to je veći i nadam se da ćemo uz pomoć grada to uspeti da osposobimo. Od naših ekonomskih mogućnosti zavisiće rekonstrukcija parketa velike dvorane, kao i nabavka mašine za čišćenje i održavanje parketa i pločica u samoj ustanovi. Nadamo se da kroz određene projekte kod nekih ministarstava dobijemo mogućnost da zamenimo stolice na istočnoj i zapadnoj tribini, s obzirom da se one koriste još od 1983. godine. Želja nam je i da stvorimo bolje uslove za tehničko osoblje i ekipe tokom utakmice, jer bi tako mogli kod nas da se održavaju i neki veći događaji, kao i međunarodne utakmice. Očekuje nas i sređivanje male dvorane i tu je u toku rekonstrukcija parketa, a planiramo da tamo postavimo i stolice. Najvažnija stvar koju planiramo za radove na bazenu je sređivanje sanitarnih čvorova i tuš kabine, sa ugradnjom senzorskih slavina zbog štednje i sprečavanja odnošenja istih.“

Što se finansijskog plana tiče, očekuje se prihod od oko 103 miliona dinara. Od te sume skoro 98 miliona je iz budžeta grada, dok su ostalo sopstveni prihodi.

Direktor Rajković je rekao da oko 70% novca odlazi na plate zaposlenih i isplatu dugovanja za struju.

„Od 2015. godine imamo dug od nekih 20 miliona. Nama je tu grad pomogao i izašao u susret i nadam se da ćemo na kraju ove godine biti bez dugovanja. Naša poslovna politika u narednom periodu biće usmerena na povećanje prihoda od komercijalnih aktivnosti, prvenstveno od izdavanja sale.“

PodeliteClick to share on Facebook (Opens in new window)Kliknite ovdje za dijeljenje na Twitteru (Opens in new window)Kliknite za slanje emaila prijatelju (Opens in new window)Click to share on Skype (Opens in new window)

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.