LE: SPS traži smenu predsednika SG

Izvor: B92, 08.Apr.2015, 12:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LE: SPS traži smenu predsednika SG

Socijalistička partija Srbije inicirala je zahtev za smenu predsednika Skupštine grada Leskovca Živojina Stefanovića.

Zahtev je potpisalo 25 od 75 odbornika.

Stefanović, koji je osnivač SPS-a, napustio je stranku pre nekoliko meseci i osnovao Udruženje građana Liga za Leskovac.

Pored četiri odbornika SPS-a, zahtev za njegovu smenu potpisala su i po četiri odbornika Jedinstvene Srbije, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Aktivne Srbije i Socijaldemokratske partije Srbije, zatim tri odbornika PUPS-a, po jedan odbornik SNS-a, PS S-a i jedan nezavisni odbornik.

Za tu funkciju predlozen je Dušan Cvetković Lešnjak, takođe kadar SPS-a, čiji funkcioneri nisu hteli da komentarišu zahtev za smenjivanjem dojučerašnjeg partijskog druga.

Stefanović, o čijoj smeni će se raspravljati na narednoj sednici gradske skupštine nije bio dostupan za komentar.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

SPS traži smenu predsednika Skupštine grada Leskovca

Izvor: Blic, 08.Apr.2015

Socijalistička partija Srbije inicirala je danas zahtev za smenu predsednika predsednika Skupštine grada Leskovca Živojina Stefanovića...Zahtev je potpisalo 25 od 75 odbornika. Stefanović, koji je osnivač SPS-a, napustio je stranku pre nekoliko meseci i osnovao Udruženje građana Liga za Leskovac...Pored...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.