SPS ponovo drma koaliciju u Leskovcu

Izvor: juGmedia, 08.Mar.2013, 16:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SPS ponovo drma koaliciju u Leskovcu

LESKOVAC – Vrh leskovačkog SPS-a doneo je odluku o izlasku iz vladajuće koalicije, koju predvodi SNS, ukoliko iz nje ne izađu PUPS i DSS.

Leskovački socijalisti smatraju da su te dve stranke sa po tri odbornika dobile previše funkcija, na uštrub SPS.

„Dali su nam samo dva preduzeća koja se 100 odsto finansiraju iz budžeta“, kazao je Jugmedii jedan od funkcionera SPS.

U DSS-u su iznenađeni ovakvim stavom SPS-a.

„Neka to oni >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << rasprave sa svojom partnerima, PUPS-om i SDPS-om, a ako su nezadovoljni neka idu. Mi smo, sa SNS i URS osnivači ove koalicije, rad naših direktora ocenjen je kao odličan, a nije tačno da smo dobili više nego što nas je sledovalo“, kaže lider DSS Aleksandar Pejčić.

U SPS-u vele da je o odluci u Leskovcu obaveštena centrala i da po tom pitanju nije bilo rekacija jer je vrh stranke okupiranim drugim problemima.

SPS, između ostalog, ima predsednika Skupštine i preduzeća Turističku organizaciju Leskovac i Sportski centar Dubočica. DSS ima direktore „Pijace“ i „Doma“, a PUPS je dobio „Vodovod“.

U SNS nisu želeli da komentarišu najnoviju odluku SPS.

(Kraj)
Pogledaj vesti o: Leskovac

Nastavak na juGmedia...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.