Izvor: JUGpress.com, 02.Dec.2023, 00:34

SPS i JS u Gornjem Stopanju

LESKOVAC

Više od 100 građana Gornjeg Stopanja prisustvovalo je večeras tribini lidera predizborne koalicije SPS-JS. Besplatan prevoz, u početku za đake i penzionere, rekonstrukcija puta Gornje Stopanje-Turekovac koji će bolje povezati okolna naselja sa Leskovcem, otvaranje Pošte – sve su to pozitivni signali da će posle decembarskih izbora lokalna samouprava stvarno uložiti napor da se poveća kvalitet života meštana >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << Gornjeg Stopanja, naglasili su meštani.

U razgovoru sa čelnicima koalicije SPS-JS, Stopanjčani su predložili i izgradnju Doma kulture, kao središte društvenog života ovog prigradskog naselja.

Predstavnici lokalne koalicije SPS-JS najavili su, pre izborne tišine – decembarski završni miting lidera koalicije Ivice Dačića i Dragana Markovića Palme i Ivana Karića u leskovačkom sportskom centru Partizan, navodi se u saopštenju.(kraj) saopštenje/SM

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.