SPREMITE KLIZALJKE leskovačko klizalište radi od sutra

Izvor: juGmedia, 03.Jan.2018, 16:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SPREMITE KLIZALJKE leskovačko klizalište radi od sutra

„Klizalište Leskovac“ počinje sa radom u četvrtak, 4. januara u 10 sati, saopštili su iz Turističke organizacije.

Na platou etno kompleksa „Šop-Đokić“, na površini od 300 kvadratnih metara formirana je ledena ploča kapaciteta 50-ak klizača.

Radno vreme klizališta je od 10 do 22:15 h

Klizalište tokom dana radi kroz deset termina od po 60 minuta. Prvi termin >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << je u 10 h, a poslednji (deseti) u 21,15 h.

Cena termina sa iznajmljenim klizaljkama je 200,  a sa sopstvenim klizaljkama 150 dinara.

Svakog dana od 9:45h, kada počinje prodaja karata, postoji mogućnost rezervacije bilo kog termina za taj dan.

Za sve one koji ne znaju da klizaju, organizovana je volontersko-instruktorska služba, koja je na klizalištu u svakom trenutku.

Nastavak na juGmedia...






Povezane vesti

U četvrtak počinje da radi klizalište

Izvor: JUGpress.com, 03.Jan.2018

LESKOVAC..“Klizalište Leskovac” počinje sa radom u četvrtak, 4. januara 2018. godine u 10 sati...Na platou etno kompleksa “Šop-Đokić”, na površini od 300 m2  formirana je ledena ploča kapaciteta pedesetak klizača...Radno vreme klizališta je od 10 do 22,15 h...Klizalište tokom dana...

Nastavak na JUGpress.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.