SIMBOL BOLA I NEUMRLE LJUBAVI: Pogledajte kako se Milica Pavlović oprostila od PREMINULOG deke!

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Nov.2020, 09:33

SIMBOL BOLA I NEUMRLE LJUBAVI: Pogledajte kako se Milica Pavlović oprostila od PREMINULOG deke!

Tuga i bol bez reči...

Milici Pavlović nedavno je preminuo deda Vladimir. Pevačica je bila jako vezana za njega, jer joj je bio kao roditelj.

Podsetimo, deda Vladimir je zajedno sa bakom Radom odgajio Milicu.

- Rođena sam u Švajcarskoj gde sam živela u najranijem detinjstvu, ali kada su se moji roditelji razveli, prešla sam da živim sa bakom i dekom u okolini Leskovca. Imala sam divno detinjstvo i nikada ništa ne bih menjala. Oni su mi usadili >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << neke tradicionalne vrednosti sa kojima i danas živim a, s druge strane, ja sam malo modernizovala babu i dedu, tako da smo nas troje odličan tandem - rekla je pevačica svojevremeno za domaće medije.

Milica Pavlović se emotivnom objavom oprostila od svog deke na društvenoj mreži Instagram. Pevačica je uz emotikone i slovo "V" iskazala koliko pati za članom porodice. Beli golub, belo srce i emotikon ruku koje se mole simbolizuju neprlaznu emociju i dušu upokojenog Vladimira.

ANASTASIJA SE SKINULA - U CRVENOM KUPAĆEM ZAPALILA INSTAGRAM: Uživa u Dubaiju, društvo joj pravi čuveni teniser (VIDEO)
Pogledaj vesti o: Leskovac

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.