Izvor: Blic, 21.Avg.2023, 15:36

SEDMI DAN POTRAGE ZA NIKOLOM Majka mladića koji se utopio na Vlasinskom jezeru neutešna, apeluje za pomoć: "Na izmaku smo snaga"

Sedmi dan kako na Vlasinskom jezeru traga za mladićem Nikolom Miljkovićem iz Leskovca, robom iz lebanskog sela Togačevce. Njegova majka Katarina, koja je sa suprugom Zoranom i sinom Stefanom odmah doputovala iz Francuske, rekla je da su svi iznemogli i da apeluje na Vladu Srbije i nadležno ministarstvo da pošalje više spasilaca u potrazi za telom njenog sina.
Pogledaj vesti o: Leskovac

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Sedmi dan potrage za Nikolom: Majka mladića koji se utopio u Vlasinskom jezeru očajna - "Ne idemo dok se njegovo telo ne pronađe"

Izvor: 24sedam.rs, 21.Avg.2023

Katarina priča da je njen Nikola bio više nego odličan, čak neustrašiv plivač, i da je baš zbog toga u šoku što nije uspeo da se spase

Nastavak na 24sedam.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.