SDS: Vlast potrošila 8 milijardi, nema investicija i zapošljavanja

Izvor: juGmedia, 17.Feb.2015, 00:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SDS: Vlast potrošila 8 milijardi, nema investicija i zapošljavanja

LESKOVAC – U protekle dve i po godine u Leskovcu nije bilo novih investicija i zapošljavanja, vlasti su potrošile preko osam milijardi dinara, a Leskovčani od toga nisu videli korist, ocena je Socijaldemokratske stranke.

“Na bilbordu na kome je stajalo: Da ima za sve a ne samo za neke, to je dovedeno do stravične paradigme – da nema za sve a ne samo za nekog. Sada svi građani nemaju”, kazao je na konferenciji >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << za novinare Bratislav Prokopović, predsednik incijativnog Okružnog odbora SDS.

Prokopović i bivši predsednik leskovačke opštine Dragoljub Živković podsetili su na vreme kada je 2000. godine koalicija DOS preuzela vlast u Leskovcu. Zetečena su velika dugovanja javnih preduzeća i višemesečne neisplaćene zarade.

“Uspeli smo da za dve i po godine deblokiramo sve što je bilo blokirano i da na posebnim sredstvima za investicije ostavimo nekih 64 miliona dinara viška koje su trebalo da budu utrošene za projekat izgradnje deponije u Željkovcu”, kazao je Prokopović, koji je u to vreme bio predsednik leskovačke vlade.

(Kraj)mil

Nastavak na juGmedia...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.