Ruševine i smeće umesto najavljenog parkinga i garaže u centru Leskovca

Izvor: JužneVesti.com, 04.Apr.2019, 11:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ruševine i smeće umesto najavljenog parkinga i garaže u centru Leskovca

Iako je najavljivano da će prostor iza leskovačkog Narodnog pozorišta i Elektordistribucije do kraja 2018. godine biti uređen kako bi se na tom mestu napravili parking i garaža, radovi su nakon rušenja jednog objekta stali. Od nadležnih nismo uspeli da dobijemo odgovor šta je zaustavilo ovaj projekat i kada će izgradnja biti nastavljena.

Rupe, šiblje, smeće i ostaci porušenih prostorija preduzeća >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << Toplana i Dom prizor su koji svakodnevno gledaju Leskovčani koji prolaze Ulicom Leskovačkog odreda. Iako su očekivali da će prostor biti sređen, te da će automobile ostavljati u garaži i na sređenom parkingu - novoizgrađenih objekata i dalje nema. Nije uklonjen ni sav šut, foto: Bojana Antić

Rušili su to još prošle godine, tada je dolazio buldožer. Bili su i novinari da slikaju i od tad - ništa. Pa zar im za sređivanje jednog parkinga treba više od godinu dana - pita se Leskovčanin.

Informacije o tome zašto su radovi stali, da li će i kada biti nastavljeni i do kada bi parking i garaža trebalo da budu završeni, od nadležnih nismo uspeli da dobijemo, jer nisu odgovarali na pozive.

Podsetimo, rušenje oronulih objekata počelo je još januara 2018. godine. Tada je najavljeno da će do kraja godine prostor biti asfaltiran i popločan, ali i da će “nići” drvored i biti sređene zelene površine.

Nakon toga, trebalo je dogovoriti sa Metroparkingom izgradnju - 51 parking i 72 garažna mesta, ali se dalje od rušenja objekata projekta nije "pomerio".

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.