Izvor: JUGpress.com, 23.Maj.2023, 10:32

Ruku pod ruku Bošnjačani i Grdeličani

LESKOVAC-LEBANE

Ni posle odigranih 26.kola nema promene na vrhu tabele. Imenjaci ekipe Jedinstava iz Bošnjaca i Grdelice čvrsto su zaposeli sam vrh tabele i jedine su dve ekipe koje mogu da stignu do šampionskog trona. Ni jedna ni druga ekipa nema pravo na kiks u utakmicama koje slede i zato u završnici prvenstva biće puno neizvesnosti koja će od ove dve ekipa biti prvak.malobrojni gledaoci mogli su da u pojedinim utakmicama vide veliki broj postignutih golova.Nije u pitanju >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << umešnost napadača već su to slabosti pojedinih ekipa koje su u ovom kolu čak 44 puta bile primorane na bezuslovnu predaju.

Vodeće Jedinstvo u Grdelici sa 3:1 savladalo je Slogu iz Lipovice,a u Bošnjacu Donja Lomnica doživela je pravi brodolom porazom od 8:0 u susretu sa liderom na tabeli ekipom Jedinstva. Stajkovački Polet sa 7:1 slavio je pobedu u meču sa prvim komšijama ekipom Mladosti iz Batulovca, a nakada moćna ekipa iz Mrštana Moravca Orion doživela je pravu katastrofu u meču sa ekipom Budućnosti iz Orašja koje je slavilo pobedu sa neverovatnih 1:9. (kraj) VS/SA

I ovo Vam može biti interesantno
Pogledaj vesti o: Leskovac

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.