Izvor: JUGpress.com, 09.Mar.2024, 09:42

Rukometaši „Vojvodine“ slavili u Leskovcu

LESKOVAC

U SRC „Dubočica“ odigrana je utakmica 19. kola rukometne Superlige između „Dubočice 54“ i novosadske „Vojvodine“. Gosti su bili bolji i odneli bodove iz Leskovca rezultatom 28:34 (15:16). Leskovački superligaš pružio je žestok otpor desetostrukom uzastopnom prvaku Srbije. U prvom poluvremenu gosti su u par navrata vodili sa tri, a jednom i sa četiri golova razlike (9:13 u 22. minutu), ali >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << su domaći uspevali da uhavte rezultatski priključak. Na odmor se otišlo sa minimalnom prednošću 15:16. U nastavku igre do izražaja je došla duža klupa „Vojvodine“ koja je serijom 1:5 u prvih deset minuta nastavka došla do 17:22 i tu prednost očuvala do kraja utakmice (28:34).

Za ekipu „Dubočice 54“ su igrali: L. Pavlović, Milićević 4, Radulović 3, Petrović, Trajković 1, Trako, I. Mitrović, Spasić 1, A. Mitrović 1, Atanasković 4, Ristović 6, M. Pavlović 1, Milošević 5, Anđelković 2, Kocić (odbrane 11/32), Arđelan (odbrane 4/17).

Sledećeg vikenda biće pauza zbog obaveza reprezentacije, a prvenstco se nastavlja 22.3. kada Leskovčani idu na megdan „Crvenoj zvezdi“ u Beograd. (kraj)IS/LJS

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.