Izvor: JUGpress.com, 25.Feb.2021, 18:40

Rukometaši “Dubočice” pred utakmicu sa “Rudarom”

LESKOVAC

‘’Vukovi’’  pojačani i, posle dužeg vremena kompletni, dočekuju ‘’Rudar’’

Iza ‘’Dubočice’’ je težak komšijski duel sa ‘’Železničarom’’, ali i period ‘’prinudnog’’ odsustva sa terena par ključnih igrača. Ako se tome doda  činjenica da su u tabor  leskovačkog Arkusligaša  stigla dva pojačanja, >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << ne čudi optimističan stav šefa stručnog štaba, Saše Pejčića:

                  – Posle dužeg vremena smo kompletni, što je vrlo značajno, a pojačali smo se Pavlom Pavlovićem i Janjom Vojvodićem, koji imaju dobro internacionalno iskustvo. ‘’Rudar’’ je dugogodišnji superligaš, a u sastavu ekipe iz Kostolca su odlični Nedeljković i Tica, koji zavredjuju posebnu pažnju. Dobro smo radili, i verujem da ćemo se u subotu radovati.

Svesni kvaliteta protivnika su i prvotimci Luka Radović i Vanja Nikolić:

                  – Spremni smo da se suprotstavimo ‘’Rudaru’’, uprkos njegovom zavidnom iskustvu. Žao nam je što će i ovaj duel proteći bez publike, a zna se da je ona naš dodatni igrač. Sigurni smo, ipak, da ćemo pokazati svoje kvalitete i slaviti u subotu.

Utakmica izmedju ‘’Dubočice’’ i ‘’Rudara’’ iz Kostolca, u okviru drugog kola play-offa, na programu je u subotu, u 19 sati.

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.